Paket “Neva” hrvatski (slikovnica DVD audio CD)

Paket “Neva” hrvatski (slikovnica DVD audio CD) PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Paket “Neva” hrvatski (slikovnica DVD audio CD).pdf
ISBN
1938476532942

OPIS

Slikovnica? Hm… “Slikovnica” je vrlo neobična! Stranice s pričom i ilustracijama nisu uvezane nego su u džepiću… koriste se kao pozadine u kazalištu… Slikovnica je nastala prema crtiću “Neva” iz projekta “Priče iz davnine”. Autori adaptacije priče su Edgar Beals i Helena Bulaja. Crtić “Neva” napravljen je kao lutkarsko kazalište – sva radnja zbiva se u mehaničkom kazalištu, animirani likovi su na “štapićima”… U ovom posebnom izdanju kazalište je postalo stvarno! DVD sadrži )Kazalište se sastavi prema priloženim uputama, u paketu je i vrećica s likovima i rekvizitima… neuvezane stranice slikovnice koriste se kao pozadine, od priloženog kartona naprave se štapići i igra može početi! Crtić “Neva” kanadskog animatora Edgara Bealsa na tri jezika – hrvatskom, engleskom i njemačkom. Radi na svim standardnim DVD playerima i računalima. Na DVD-u je i jedna smiješna stvar – izbačene scene (da, i crtići mogu imati izbačene scene! # Interaktivni dodatak na DVD-u može se koristiti na Windows i Macintosh računalima, a sadrži: # biografiju Ivane Brlić Mažuranić, uz mnoštvo fotografija i film iz njezinog života # uvod u slavensku mitologiju # dodatne informacije o našem multimedijskom projektu “Priče iz davnine”, autorima itd. # igrice i zabavne aktivnosti, # zvukove zvona (ringtones) u različitim formatima i pozadinske sličice (backgrounds) za mobilne telefone Audio knjiga ili zvučna knjiga na CD-u – tj. cijeli tekst priče “Sunce djever i Neva Nevičica” u interpretaciji legende hrvatskog glumišta Marije Kohn! Uz CD upakirana je i knjižica s originalnim tekstom “Neve Nevičice”, upravo onakvim kakvim ga je 1916. godine napisala Ivana Brlić Mažuranić. BOJANKA / CRTANKA Priča i likovi u crno-bijeloj verziji – za bojanje i crtanje I još pokoja sitnica… Recepti i tako to (da, ne šalimo se!).

godine napisala Ivana Brlić Mažuranić. Početna Proizvodi Knjige Dječja književnost Slikovnice NEVA : priče iz davnine (slikovnica + DVD + audio CD) ... NEVA : priče iz davnine (slikovnica + DVD + audio CD) Šifra: 435099 (0) Ostavi recenziju Godina izdanja: 2008.

Čaklović:Geometrija linearnog programiranja. 116,00.

POVEZANE KNJIGE