Magičan život Arthura Beerholma

Magičan život Arthura Beerholma - Kehlmann, Daniel | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kehlmann, Daniel
DIMENZIJA
4,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Magičan život Arthura Beerholma.pdf
ISBN
6526456433572

OPIS

Magičan život Arthura Beerholma, prvi roman Daniela Kehlmann, autora svjetskoga hita Mjerenje svijeta, već je dao naslutiti da je rođen istinski pripovjedački talent. Naizgled bez emocija, kristalno jasno kao da je riječ o stvarnoj, objektivnoj biografji, Kehlmann u prvome licu pripovijeda život Arthura Beerholma, čovjeka s neobičnim darom za matematiku, koji je studirao teologiju, a postao mađioničar, i to ne bilo kakav, već najbolji na svijetu. Kehlmann se s lakoćom svojstvenom velikim piscima poigrava formom i temama ispisujući roman prepun je ironije i humora.

ISSN: 0353-9873. Ako volite trilere s elementima horora ova je knjiga baš za vas. Pokretač radnje je disfunckionalan brak i obitelj, a potom se tek ulazi u radnju punu neizvjesnosti.

Naizgled bez emocija, kristalno jasno kao da je riječ o stvarnoj, objektivnoj biografiji, Kehlmann u prvome licu pripovijeda život Arthura Beerholma, čovjeka s neobičnim ... Magičan život Arthura Beerholma prvi roman Daniela Kehlmanna, autora svjetskoga hita Mjerenje svijeta već je dao naslutiti da je rođen istinski pripovjedački talent. Naizgled bez emocija, kristalno jasno kao da je riječ o stvarnoj, objektivnoj biografiji, Kehlmann u prvome licu pripovijeda život Arthura Beerholma, čovjeka s neobičnim ... Magičan život Arthura Beerholma, prvi roman Daniela Kehlmanna, autora svjetskoga hita Mjerenje svijeta, već je dao naslutiti da je rođen istinski pripovjedački talent.

POVEZANE KNJIGE