Iscjeljujući dodir za djecu

Iscjeljujući dodir za djecu - Atkinson, Mary | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Atkinson, Mary
DIMENZIJA
8,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Iscjeljujući dodir za djecu.pdf
ISBN
9351447058408

OPIS

Iscjeljujući dodir za djecu – Masaža, refleksoterapija i akupresura za djecu od 4 do 12 godina Istraživanja su pokazala da terapeutski dodir kod djece može smanjiti bol i ojačati imuni sustav, poboljšati koncentraciju i komunikacijske vještine. Takva djeca imaju više samopouzdanja i smirenija su u stresnim situacijama. Ovaj koristan i praktičan vodič daje jednostavne i jasne upute korak po korak za masažu, akupresuru i refleksoterapiju uz korisne savjete o mješavinama za kupku s eteričnim uljima i preporukama za postupke kojima možemo osnažiti zdravlje djece. Knjiga također daje pregled jednostavnih tehnika kojima možete podučiti djecu kako bi si sama pomogla u školi ili u igri, naprimjer kad ih uhvati grč u nozi, kad imaju tremu prije ispita u školi ili su umorni. Ukratko, ova je knjiga cjeloviti vodič koji obuhvaća sve što bi roditelji trebali znati o pozitivnim učincima dodira u kojem ćete uživati zajedno sa svojim djetetom.

Takva djeca ... ISCJELJUJUĆI DODIR ZA DJECU Istraživanja su pokazala da terapeutski dodir kod djece može smanjiti bol i ojačati imuni sustav, poboljšati koncentraciju i komunikacijske vještine. Takva djeca imaju više samopouzdanja i smirenija su u stresnim situacijama.

Masaža jača njene mišiće i zglobove. Djeluje na njen centralni nervni sistem i pomjera limfu, promovišući tako bolji imuni odgovor bebinog organizma i olakšavajući simptome zdravstvenih tegoba karakterističkih za rano djetinjstvo. ISCJELJUJUĆI DODIR ZA DJECU.

POVEZANE KNJIGE