Gljive – Šumsko bogatstvo Bosne i Hercegovine

Gljive – Šumsko bogatstvo Bosne i Hercegovine - Hasanbegović, Hajrudin Rudi | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hasanbegović, Hajrudin Rudi
DIMENZIJA
12,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Gljive – Šumsko bogatstvo Bosne i Hercegovine.pdf
ISBN
7675850096024

OPIS

Kroz cijelu knjigu se provlači autorovo osobno iskustvo u pogledu poznavanja gljiva i njihove raznolike kulinarske upotrebne vrijednosti. Autor je pomno i stručno obradio materijal te iz tih i drugih razloga knjigu Gljive, šumsko bogatstvo Bosne i Hercegovine toplo preporučujem za tiskanje. Time će potencijalni korisnici dobiti knjigu koju će rado nositi u prirodu i crpiti iz nje autorovo veliko znanje i iskustvo. Ova knjiga je pisana sa puno ljubavi i entuzijazma, što se osjeća na svakoj njezinoj stranici i što je čini posebnom.

Hajrudina Rudija Hasnbegovića: GLJIVE šumsko bogatstvo Bosne i Hercegovine koji, kao istinski zaljubljenik prirode, govori o tom čarobnom svijetu na sebi svojstven način, kao čovjek koji je upoznao tajne ovog svijeta i koji želi da ih otkrije i ponovo doživi, ali ... Delfi knjižare d.o.o. Resavska 33, Beograd Matični broj: 20499753 © Delfi knjižare 2021.

godinu, šume i šumska zemljišta se prostiru na površini od 1.523.700 ha (58% površine Federacije BiH). U državnom vlasništvu je 1.246.700 ha (81,8%), a u privatnom vlasništvu 277.000 ha (18,2%). Gljive Bosne i Hercegovine .

POVEZANE KNJIGE