Deset sekundi

Deset sekundi - Turčin, Matija | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Turčin, Matija
DIMENZIJA
10,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Deset sekundi.pdf
ISBN
8605015012084

OPIS

“Marko Deskar, tridesesedmogodišnji samac, bio je u životu nezadovoljan sa tri stvari: nedostatkom novca, dosadnim poslom i čelavosti koja je svaki dan osvajala sve više teritorija na njegovoj glavi. No, jednoga će mu dana, jedan neuobičajeni događaj, promijeniti život i preokrenuti čitav njegov svijet naglavačke.”

NAKON što je na društvenim mrežama buknula rasprava, Kina je s repertoara povukla film Monster Hunter, a problem je deset sekundi duga scena koju su gledatelji doživjeli rasističkom. pravilo deset sekundi prijevod u rječniku hrvatski - engleski u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Prijevodi fraza DESET SEKUNDI s hrvatskog na engleski i primjeri upotrebe riječi "DESET SEKUNDI" u rečenici s njihovim prijevodima: Imaš deset sekundi , whele. U deset sekundi pomislite na ljude koji su vas svojom dobrotom oblikovali i zbog kojih ste postali osoba koja jeste sada, u ovom trenutku, ovom danu, godini, desetljeću.

Tri, dva, jedan, kreni ... Deset sekundi ZVUKA sa crvene planete! /VIDEO/ Američka svemirska agencija (NASA) prikazala je sminke sa rovera ''''Prezervans'''', koji je ušao u atmosferu Marsa, spustio se i sleteo na crvenu planetu 18. februara, a mikrofon je takođe emitovao prvi audio snimak zvukova sa ove planete, saopštila je sinoć NASA ... Deset sekundi prije smrti mojeg oca.

POVEZANE KNJIGE