Walsunška krv i druge pripovjetke

Walsunška krv i druge pripovjetke - Mann, Thomas | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mann, Thomas
DIMENZIJA
11,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Walsunška krv i druge pripovjetke.pdf
ISBN
9243560591829

OPIS

Po tome kako mehanički savijam novu cigaretu i kako smeđe trunje uz fino draškanje sipi na žućkasti upijač što leži na podlošku za pisanje, postaje mi nevjerojatno da sam još budan.I kako vlažni i topli večernji zrak, koji kroz otvoren prozor struji pokraj mene, tako čudno oblikuje oblaćiće dima te ih iz područja zeleno zaslonjene svjetiljke odnosi u područje neprozirnog crnila, siguran sam da već sanjam.Tu već, naravno, postaje sasvim nezgodno; jer takvo uvjerenje pušta mašti na volju. Iza mene je, tajanstveno se podrugujući, zapucketao naslon stolice i kao da mi je iznenada svim živcima brzo prošla jeza. To mi užasno smeta u mom dubokoumnom studiranju bizarnih dimnih znakova što oko mene lutaju i o kojima sam već bio gotovo odlučio nešto napisati.Ali sad je mir otišao k vragu. Smušeno kretanje u svim osjetilima. Grozničavo, nervozno, mahnito. Svaki glas štekće. I sa svim tim smršeno se podiže zaboravljeno. Nekoć utisnuto u osjetilo vida, čudno se obnavlja; uz to i s tadašnjim osjećajima. S koliko zainteresiranosti zamjećujem da mi se pogled pohlepno širi kad obuhvati mjesto u tami! Ono mjesto iz kojeg se neprestano sve jasnije izdvaja svijetli oblik…

Odgovorio sam potvrdno, a on mi je na to rekao: "Sad moram odlučiti da l' da te ubijem il' da te nagradim" - kaže Branko Medunić (58), dugogodišnji socijalni radnik i aktualni ravnatelj novogradiškog Centra za socijalnu skrb, koji je točno ... KONTAKT: SM TEKST PORUKE na broj 5887 Cena - 64,32 din MTS, 64,32 din Telenor, 64,18 din VIP, 64,18 din Globaltel /sms sa pdv-om. Za odjavu pošalji STOP na 5887 Cena odjavne poruke je po ceni osnovnog sms-a.

Ostali elementi također su u destiliranoj vodi kao strukture iona. Mudrost je očuvati zdravlje i vitalnost preko čiste krvne slike, tako što ne moraš uživati temeljem okusa, nego razumom logičnih potreba. U povodu Dana dobrovoljnih davatelja krvi - večeras u 19 sati održat će se svečana dodjela priznanja višestrukim darovateljima krvi u hotelu „Valamar Lacroma".

POVEZANE KNJIGE