Moderni menadžment

Moderni menadžment - Certo, S.Trevis | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Certo, S.Trevis
DIMENZIJA
7,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Moderni menadžment.pdf
ISBN
1127437164773

OPIS

NAJVRIJEDNIJA KNJIGA O TEMELJIMA MENADŽMENTA U SVIJETU! NEZAOBILAZNA LITERATURA ZA SVE STUDENTE EKONOMIJE!Potaknuti promjenama koje se svakodnevno događaju u menadžmentu, odlučili smo objaviti knjigu koja će popuniti prazno mjesto na policama namijenjeno udžbeniku menadžmenta. Ovaj vrhunski udžbenik je nastao na tradiciji dugoj već dvadeset i pet godina, a u svom najnovijem izdanju donosi umijeća koja će zadovoljiti potrebe mladoga, ambicioznog menadžera željnog novih saznanja. S druge strane, ovaj udžbenik će ujedno i upotpuniti i osuvremeniti znanje višeg, iskusnog, sigurnog i profesionalnog menadžera. Neka od obrađenih dodatnih poglavlja u ovom novom, desetom izdanju su povijest menadžmenta, operacijski menadžment, informacijske tehnologije u menadžmentu te kreativnost i inovacija u menadžmentu. Kratki sadržaj: Uvod u menadžment Izazovi mladog menadžmenta Planiranje Organiziranje Utjecaj Kontrola

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Moderni menadžment 10.izdanje Svrha je ove knjige pripremiti studente da postanu menadžeri. U ovom novom izdanju pronaći ćete pojmove koji su odraz uvriježenih pojmova upravljanja i osnova su praktičnih instrumenata potrebnih za rješavanje problema upravljanja.

Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici Matije Gupca 78, 33 000 Virovitica, Hrvatska Telefon: 033/721-099 E-mail: [email protected] Dinka Golub, bacc. oec.

POVEZANE KNJIGE