Fizika – repetitorij za pripremu ispita

Fizika – repetitorij za pripremu ispita - Molenda, Stelmach | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Molenda, Stelmach
DIMENZIJA
12,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Fizika – repetitorij za pripremu ispita.pdf
ISBN
4233429671374

OPIS

Ovaj praktičan džepni repetitorij iz fizike namijenjen je učenicima srednjih škola i studentima prvih godišta fakulteta. Pojašnjava opće pojmove iz fizike koji su obrađeni u okviru odgovarajućih područja: mehanika, termodinamika, elektromagnetizam, optika, atomska fizika i astronomija. Sve su natuknice jezgrovite, kratke i jasne, zbog čega je knjiga prikladna za brzo ponavljanje ili utvrđivanje naučenog gradiva za državnu maturu ili prijamne ispite.

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja ovih je dana objavio katalog iz, između ostalih, i tog predmeta. STRUČNOG ISPITA OBUHVAĆA praktično znanje poslova za: - pripremu strojeva i uređaja za pogon, - pogon i obustavljanje pogona, - vođenje evidencija i pogonske dokumentacija, - pravilno i racionalno rukovanje s gorivom i drugim energetskim izvorima, - postupanje pri ispadima i nepredviđenim događajima na energetskim postrojenima i Načini isporuke dijele se u dvije osnovne kategorije: Slanje pošiljke na željenu adresu.. Isporuka dostavljačkom službom koja pokriva veći dio Hrvatske.Za mali dio hrvatskog teritorija koji nije pokriven uslugom dostavljačke službe (pojedini otoci) koriste se usluge Hrvatske pošte (troškovi za taj tip isporuke su 22 kn za iznose narudžbe do 200 kuna, 25 kn za narudžbe do 500 kuna ... FIZIKA, repetitorij za pripremu ispita i državnu maturu, Zg, Element, 2008.

Uz svaku cjelinu na raspolaganju su vam: ... Back Početna Udžbenici Srednja škola Fizika dodatna srednja škola Testovi iz fizike rešeni testovi za pripremu prijemnih ispita Previous product Fizika zbirka zadataka i testova za 4 razred gimnazije Krug 700,00 RSD Nove zbirke zadataka za pripremu završnih ispita u osnovnom obrazova ... ili kupiti u našim knjižarama Hol u Pančevu i Hol Net na Novom Beogradu 011 3116074 - BIOLOGIJA,GEOGRAFIJA,ISTORIJA,FIZIKA I HEMIJA 240,00 din - Izdavač Prosvetni pregled Isporuka na kućnu adresu uz troškove dostave od 290,00 din See More ... Istaknite svoj oglas i povećajte posjećenost do 6 puta.

POVEZANE KNJIGE