Zaboravljeni pergament

Zaboravljeni pergament - Vandenberg, Philipp | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vandenberg, Philipp
DIMENZIJA
7,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Zaboravljeni pergament.pdf
ISBN
7949027773896

OPIS

Anno Domini 1412: u Kölnu, Strasbourgu, Regensburgu, Chartresu i Amiensu ruše se noseći stupovi, pucaju stepeništa, olabavljuju se završni kameni iz svodova katedrala i stolnih crkava… Za ljubitelje povijesno kontekstualiziranih trilera Vandenberg je napisao avanturističku priču o graditelju katedrala Ulrichu von Ensingenu i lijepoj kćeri knjižničara Afri, koji slučajno dolaze u posjedtajanstvenog pergamenta, latinskog teksta koji razotkriva da je najvažnija vatikanska isprava krivotvorina, zbog čega ubrzo postaju lovina moćnih i tajanstvenih progonitelja. Čitateljima se otkriva svijet neočekivano premrežen vrlo “zemaljskim” interesima, vješto sakriven iza zidova vjerskih hramova, europskih stolnih crkava i katedrala.

U košaricu. Knjige Zaboravljeni iz Anama - Giroud & Lax.

g., ali i o dvoje mladih ljudi koji u naše doba kroz ljetnu avanturu otkrivaju zaboravljeni pergament povezujući oba dijela romana u jedinstvenu cjelinu. Prikaži više Zaboravljeni pergament Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE