Djeca s poteškoćama u učenju

Djeca s poteškoćama u učenju - Fisher, Gary: Cummings, Rhonda | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fisher, Gary: Cummings, Rhonda
DIMENZIJA
12,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Djeca s poteškoćama u učenju.pdf
ISBN
9783856088788

OPIS

Što su poteškoće u učenju? Zašto neka djeca imaju poteškoća u učenju? Zašto je djeci s poteškoćama u učenju teško učiti? Zašto druga djeca ponekad zadirkuju djecu s poteškoćama u učenju? Ako si ti dijete koje ima poteškoća u učenju, možda imaš mnogo ovakvih pitanja. Ova knjiga ima mnogo odgovora. Može ti pomoći bolje razumjeti poteškoće u učenju. Može ti također pomoći da sebe bolje razumiješ. Evo nekoliko važnih stvari koje ćeš naučiti čitajući ovu knjigu: – Djeca s poteškoćama u učenju sposobna su učiti. Ona samo uče drugačije. – Postoji nekoliko vrsta poteškoća u učenju, ne samo jedna. – Možeš naučiti kontrolirati osjećaje tuge, povrijeđenosti i ljutnje. – Možeš naučiti što ti je činiti kada te druga djeca zadirkuju. – Djeca s poteškoćama u učenju mogu imati puno prijatelja. – Djeca s poteškoćama u učenju su pametna! – Većina djece s poteškoćama u učenju imaju teškoća u školi. – Većina djece s poteškoćama u učenju izrastaju u uspješne odrasle osobe. Želiš li znati više? Zaviri u knjigu.

Stančić, Z.,Ivančić,Đ. VJERONAUK - DJECA S POTEŠKOĆAMA U UČENJU. Statistike pokazuju kako sve više djece ima poteškoće u učenju.

Učenicima treba objasniti kako biti pravedan učitelj znači svakom učeniku drugačije pristupati - razumjeti po čemu je svaki učenik jedinstven - pa tako i onaj s poteškoćama u učenju. - Djeca s poteškoćama u učenju sposobna su učiti. Ona samo uče drugačije.

POVEZANE KNJIGE