Vrline uma

Vrline uma - Dinter, Brian | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dinter, Brian
DIMENZIJA
6,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrline uma.pdf
ISBN
2459603564709

OPIS

Iskušenja su prijatelji strasti, a strast je ovisnička naslada svekolikoga modernog svijeta jer materijalizam bez strasti ne može opstati: materijalizam jest strast! Ateistima nedostaje ljubavi, a fanaticima spoznaje! Vrline su one koje ne dopuštaju da vam iskušenja vode život i koje prepoznaju izazove na svojem putu! Razum neka ostane u zavjetrini, neka bude djelatnik koji provodi odluke direktora: srca! Sreća je odreknuće od stalnih želja i nada! Ne tražite sreću, već joj se prepustite! Slijedite svoj put!

Bez promišljenosti, umjerenost, hrabrost i pravda, ne bi nam mogle reći, niti što, niti kako činiti - bile bi slijepe ili neodlučne vrline. Promišljenost bez ostalih vrlina bila bi potpuno isprazna ili samo lukavstvo Mane i vrline na razgovoru za posao.

Građanstvo znači pripadnost državi. Ono pojedincu daje pravni status građanina kojem su pridružena određena prava i dužnosti. Vrline i mane - popis.

POVEZANE KNJIGE