Seks s neznancima

Seks s neznancima - Gordon, Lindsay | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gordon, Lindsay
DIMENZIJA
8,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Seks s neznancima.pdf
ISBN
7194354032849

OPIS

Seks s neznancima – Zbirka erotskih kratkih pričaJedna od najpopularnijih, najmračnijih i najsmjelijih maštarija, koja nikada ne izlazi iz mode: seks s neznancem. Je li stvar u uzbuđenju trenutne zadovoljštine? Ili u oslobađanju od svega onoga što nosi upoznavanje? Ili u ekstazi čistog prepuštanja užitku? U misteriju nepoznatog? U osjećaju isprobavanja nečega novog? Otkrijmo o čemu je riječ – spisateljice u ovoj zbirci otišle su u dubine i u širine da bi uhvatile napetost, iščekivanje, dramu i pustolovinu koja prati seks s neznancem. Naše kratke priče nastranije su i smjelije no ikad – ova nova zbirka fantastičnih priča natjerat će vas da rumenite, uzbudite se, prevrćete i sanjate.

Jedna od najpopularnijih, najmračnijih i najsmjelijih maštarija, koja nikada ne izlazi iz mode: seks s neznancem. ... Ne znamo kako vama, ali nas na sam spomen njegovog imena uhvati smijeh.

D. Vukojevac 12, Lekenik Tel: +385 44 732 246 Fax: +385 44 732 230 Email: [email protected]

POVEZANE KNJIGE