Hrvatska i Europa svezak 2,engleski

Hrvatska i Europa svezak 2,engleski - Grupa Autora | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
10,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatska i Europa svezak 2,engleski.pdf
ISBN
1657148302958

OPIS

HRVATSKA I EUROPA-SVEZAK II, na engleskom jeziku Drugi svezak edicije HRVATSKA I EUROPA, poput prvoga, također stavlja težište na kulturu, znanost i umjetnost u Hrvata, obuhvaća razdoblje od početka XIII. do kraja XVI. stoljeća i pokriva, zajedno s prvim sveskom, ukupno tisuću godina hrvatske povij esti i kulture. Ta povijest može mnogo reći o onome što je bilo i kako je bilo stvoreno u Hrvatskoj na području kulture, znanosti i umjetnosti, kao što može i protumačiti razloge zbog kojih nije postignuto još i više. Kultura Hrvata, u cijelome svojem povijesnom rasponu do naših dana, u uvjetima novoosvojene slobode i najnovijih otvaranja Europi i svijetu, postat će vjerojatno, u XXI. stoljeću, sve poznatija u njima. Tome odlučno želi pridonijeti i ovaj drugi svezak.

prema čestoći]. Zagreb, Hrvatska udruga za europsko kazneno pravo, prijevod KrapacD./Novoselec P. Dereninovi, D.: O usklaivanju hrvatskog kaznenog zakonodavstva s pravnom steevinom (acquis communautaire) Europske unije na podruju pravosua i unutarnjih poslova korupcija i terorizam, Hrvatska pravna revija br.

Nastavne cjeline: 1. Stanje u svijetu i u Hrvatskoj početkom XX.

POVEZANE KNJIGE