Zauzmite se za svoje zdravlje

Zauzmite se za svoje zdravlje - Fries, James F | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fries, James F
DIMENZIJA
9,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Zauzmite se za svoje zdravlje.pdf
ISBN
7242304468056

OPIS

Ovaj cjeloviti ilustrirani vodič za medicinsku samopomoć pokriva više od 175 zdravstvenih tegoba i simptoma bolesti. Jednostavan je za uporabu čak i u kriznim situacijama. Pronađite svoju tegobu u jednom od poglavlja i pronaći ćete cjelovito objašnjenje mnogih uzroka, kao i odgovor na pitanje kako si možete olakšati tegobe liječenjem kod kuće. Priloženi će vam dijagrami pomoći da prepoznate probleme, a u mnogim je slučajevima njihovo liječenje brzo, lako i jednostavno. Plan donošenja odluka upućuje vas kad trebate otići svome liječniku. Cjelovito su opisana hitna stanja, obrazloženo je kako valja izbjegavati zdravstvene probleme, kojih 20 sredstava trebate imati u svojoj kućnoj ljekarni i objašnjeno je kako ćete najučinkovitije surađivati sa svojim liječnikom. Knjiga je u Sjedinjenim Američkim Državama prodana u više od 15 milijuna primjeraka i dobitnik je nagrade za medicinsku samopomoć.

slanje knjiga i časopisa kao tiskanica,poštarina 10 kuna. slanje putem Tiska,tiskanica 13 kuna. Donald Vickery, James Fries: Zauzmite se za svoje zdravlje Cjelovit ilustrirani vodič za medicinsku samopomoć Iscijelite sami sebe.

kako biste se što kvalitetnije mogli brinu... sjever.hr.

POVEZANE KNJIGE