Temporomandibularni poremećaji i okluzija

Temporomandibularni poremećaji i okluzija - Okeson, Jeffrey P. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Okeson, Jeffrey P.
DIMENZIJA
6,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Temporomandibularni poremećaji i okluzija.pdf
ISBN
3532512213842

OPIS

Knjiga Temporomandibularni poremećaji i okluzija u petom izdanju donosi praktični, korak-po-korak pristup, koji bi trebao omogućiti uvid u sve aspekte dijagnoze i terapije pacijenata s temporomandibularnim i okluzijskim poremećajima. Autor je pružio novi uvid u etiologiju temporomandibularnih poremećaja, uvodeći TMP(eng. TMD) klasifikaciju koja pojednostavnjuje i poboljšava odabir terapijskih postupaka. NOVO U OVOME IZDANJU – detaljno je obrađeno pet glavnih etiologija TMP-a – napravljena je nova i detaljnija rasprava o slučajevima intrakapsularnih poremećaja – nove terapijske mogućnosti, kao fizička samoregulacija i botox-injekcije

2585 i Tumori čeljusti na str. 840) Izraz temporomandibularni poremećaji je naziv pod kojim se kriju stanja koja dovode do disfunkcije čeljusnog zgloba ili bolova u području čeljusti i lica, često oko temporomandibularnog zgloba ... Temporomandibularni poremećaji i okluzija je djelo autora Jeffrey P.

TMD ... Knjiga Temporomandibularni poremećaji i okluzija u petom izdanju donosi praktični, korak-po-korak pristup, koji bi trebao omogućiti uvid u sve aspekte dijagnoze i terapije pacijenata s temporomandibularnim i okluzijskim poremećajima. Autor je pružio novi uvid u etiologiju temporomandibularnih poremećaja, uvodeći TMP(eng.

POVEZANE KNJIGE