Velika učilica od 6-8 godina

Velika učilica od 6-8 godina PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Velika učilica od 6-8 godina.pdf
ISBN
4724520794635

OPIS

SLIKOVNICA Velika učilica za mudre glavice – Između četvrte i šeste godine, dijete počinje razvijati najvažnije vještine:- koncentraciju, logično razmišljanje, pisanje, brojanje.Važno je da dijete uspješno ovlada tim vještinama, ali i da uživa u učenju.Skupina nastavnika sastavila je vježbe u ovoj vježbenici s ciljem da se dijete zabavlja učeći.Uz ovu veliku učilicu, prve godine osnovne škole bit će zabavne i poučne.

Uz ovu veliku vježbenicu, prve godine osnovne škole bit će zabavne i poučne. Uvez: meki uvez Broj stranica: 96 Format: 21*28 Velika učilica / 3-5 godina: General.

Uz ovu veliku vježbenicu, prve godine osnovne škole bit će zabavne i poučne. Čitanje-pisanje-zbrajanje i oduzimanje-koliko je sati? SLIKOVNICA Velika učilica za mudre glavice - Između četvrte i šeste godine, dijete počinje razvijati najvažnije vještine:- koncentraciju, logično razmišljanje, pisanje, brojanje.Važno je da dijete uspješno ovlada tim vještinama, ali i da uživa u učenju.Skupina nastavnika sastavila je vježbe u ovoj v | 01945 Skupina nastavnika sastavila je vježbe u ovoj vježbenici s ciljem da se dijete zabavlja učeći.

POVEZANE KNJIGE