Vagina zemlje

Vagina zemlje - Duka, Goran | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Duka, Goran
DIMENZIJA
6,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Vagina zemlje.pdf
ISBN
4223791221228

OPIS

Ova knjiga je nastala autorovom fascinacijom Velom špiljom, prirodnom, kamenom, kupolastom tvorevinom promjera od nekih četrdesetak i današnje visine svoda od oko dvadeset metara, jedinstvenim i zaštićenim arheološkim nalazištem koje se nalazi na južnim obroncima brda Pinski rat iznad uvale Kale, na dnu najzaklonjenijega dijela razgranatoga zaljeva ribarskoga – i turističkog mjesta Vela Luka, na jugu otoka Korčule, te spoznajama o prapovijesti ovoga mediteranskoga prostora (uže — jadranske kotline, tj. samoga otoka Korčule i njegove uske regije) koja je jasno sadržana i oslikana u materijalnim ostatcima kontinuiranoga življenja ovdašnjega pračovjeka. Nastanjivao ju je bez prekida još iz “dubina” paleolitika. Privlačila me je poput magneta i tražila od mene da je u više navrata potpuno sam pohodim i pod njezinim kamenim svodom proboravim neko vrijeme….

MARC zapis - ID: 62695 ... Vagina (potječe od lat. riječi vagina što znači "korice mača") je naziv za ženski spolni organ odnosno rodnicu.

"Bio je to dug proces, gotovo 11 mjeseci punih ustrajnosti, suživota i učenja. Vagina zemlje. Goran Duka Naruči.

POVEZANE KNJIGE