Stakleni dvorac

Stakleni dvorac - Brajko - Livaković, Maja | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brajko - Livaković, Maja
DIMENZIJA
5,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Stakleni dvorac.pdf
ISBN
5257239486675

OPIS

U Staklenom dvorcu živio je najpametniji i najstariji pripadnik naroda Moruza, Vidoviti, koji je imao veliku želju – stvoriti napitak vječne mladosti. Pronašao je čarobnu formulu i pomladio se, a za njim i svi Moruzi koji su to željeli. Hoće li im vječna mladost donijeti očekivano zadovoljstvo? Da ostvarenje želja ne donosi uvijek i sreću, naučite iz ove zanimljive, poučne priče.

Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Eksponat u Muzeju stakla u Šangaju, najveći stakleni zamak na svetu, vredan 65.000 evra, uništila su dvojica dečaka penjući se na zaštitnu ogradu i gurajući se, a mediji navode da su roditelji preuzeli odgovornost i planiraju da nadoknade štetu. Stakleni dvorac. Prvo vaspitati roditelje, pa onda decu.

26.07.2020 • 22:53 ... STAKLENI DVORAC, Maja Brajko - Livaković U Staklenom dvorcu živio je najpametniji i najstariji Najveći stakleni zamak na svetu, vredan oko 65.000 evra, koji je bio eksponat u Muzeju stakla u Šangaju, uništila su dvojica dečaka. Izvor: Printscreen/Twitter Mediji navode da su roditelji preuzeli odgovornost da nadoknade štetu koju su napravila njihova deca p enjući se na zaštitnu ogradu i gurajući se po muzejskim prostorijama. Fotogalerija iz Dvorca Janković u Suhopolju: Postavljen je stakleni hodnik koji spaja dvorac i „istočno krilo", u dijelu prostorija položen je parket, uskoro će u probni rad i grijanje… Brojna vozila koja se nalaze nedaleko Dvorca Janković u Suhopolju, kazuju kako se „unutra radi sve u šesnaest". Maja Brajko- Livaković: Stakleni dvorac.

POVEZANE KNJIGE