Skok u dalj

Skok u dalj - Antekolović, Ljubomir | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Antekolović, Ljubomir
DIMENZIJA
3,82 MB
NAZIV DATOTEKE
Skok u dalj.pdf
ISBN
3852636548081

OPIS

Želite li osobno skočiti dalje, ili naučiti učenike i mlade atletičare kako će najjednostavnije i najbrže ostvariti svoja postignuća u ovoj disciplini, tada vam ovaj priručnik zaista treba!U priručniku možete pronaći uvod u vježbe skočnosti, elementarne i štafetne igre skočnosti te skakačke poligone, vježbe za učenje trčanja zaleta, vježbe za usavšavanje odraza, vježbe za učenje različitih tehnika održavanja ravnoteže u fazi leta te vježbe za učenje doskoka. Također ćete pronaći upute za pripremu i organizaciju natjecanja skoka u dalj, pravila skoka u dalj te primjere treninga. Djelo autora doc. dr. sc. Ljubomira Antekolovića i Marija Bakovića rezultat je njihova dugogodišnjeg proučavanja, znanja, rada u struci, iskustva te posebne sklonosti i zaljubljenosti u tu čudesnu atletsku disciplinu – skok u dalj.

srpnja biti Bergen, a njezin je jučerašnji skok bio i osam centimetara bolji od norme za Mediteranske igre, što bi se početkom lipnja trebale održati u Španjolskoj. Ostalo protiv novih pravila Ne prestaju kritike brojnih svjetskih atletičara nakon što se Svjetska federacija odlučila na eksperiment u skok u dalj Piše Hina Ne prestaju kritike brojnih svjetskih atletičara nakon što se Svjetska atletska federacija (World Athletic) odlučila na eksperiment u skok u dalj na nedavnom mitingu Dijamantne lige u Stockholmu. Najbolji skok u dalj iz trke izveo je ruski sportaš Sergej Morgunov. Osvojio je juniorsko svjetsko prvenstvo u Cheboksaryju s ocjenom 835 cm.

Materijali pripremljeni na taj način pogodni su ne samo za stručnjake, nastavnike i trenere, već i za studente, učenike i mlade atletičare. Nastavnicima i trenerima može poslužiti kao podsjetnik ... About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ... Imunolog Trobonjača najprije je za N1 komentirao izjavu ministra Vilija Beroša o tome kako koronavirus nije šampion skakanja u dalj, a koja se odnosila na broj ljudi na sprovodu Milana Bandića koji je bio puno veći od mjerama propisanih 25.

POVEZANE KNJIGE