Potraga za blagom u našoj djeci

Potraga za blagom u našoj djeci - Huther, Gerald | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Huther, Gerald
DIMENZIJA
11,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Potraga za blagom u našoj djeci.pdf
ISBN
6702853048333

OPIS

Knjiga otkrića za radoznale roditelje i odgojitelje Postoje brojni savjetnici koji opisuju kako navesti djecu da nauče što više od svojih roditelja, odgojitelja i učitelja. No ne radi li se o tome da učenje u svakoj pojedinoj vezi treba biti obostrano i dvosmjerno, uz međusobno podržavanje? Ne posjeduju li naša djeca brojna blaga koja mi odrasli tek moramo otkriti i sačuvati? Mogu ti nam djeca pomoći da nam ta blaga postanu ponovno dostupna? Psihologinja Jirina Prekop i neuroznanstvenik Gerald Huther dali su se u potragu za onime što bismo mogli naučiti od svoje djece. Tijekom te napete potrage za blagom naučit ćemo kako se djeca razvijaju, kao i ostale zadivljujuće činjenice o tome što se pritom događa u njihovu mozgu. Ovo je knjiga za ponovno pronalaženje onoga što smo izgubili tijekom procesa odrastanja.

Dok je u Sjedinjenim državama ili Velikoj Britaniji sve što pronađete vaše, druge europske zemlje su nešto strože. No većinom su regulirali rad tragača za blagom.

Senzorna integracija iz dana u dan. Nancy Peske, mr.

POVEZANE KNJIGE