Knjiga o dojenju

Knjiga o dojenju - Lothrop, Hannah | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lothrop, Hannah
DIMENZIJA
11,12 MB
NAZIV DATOTEKE
Knjiga o dojenju.pdf
ISBN
5482678133417

OPIS

Knjiga o dojenju – Najiscrpniji priručnik za period dojenja Naše je tijelo na čudesan način opremljeno za dojenje djeteta. Pa ipak često čujemo da netko nije uspio dojiti. Hvala Bogu, poteškoće pri dojenju većinom počivaju na prilično konkretnim uzrocima, primjerice na nedovoljnoj podršci nakon poroda ili na zastarjelim savjetima o dojenju, no srećom to se može prevladati. U ovom iscrpnom priručniku Hannah Lothrop odgovara na temeljna pitanja pri konkretnim problemima. Ova knjiga svojim praktičnim savjetima pruža sigurnost i opuštenost, koju majke trebaju kako bi im dojenje bilo na radost. U knjizi su detaljno opisani i prirodni pomagači u procesu dojenja kao što su homeopatski pripravci, aromaterapija… Autorica neprestano naglašava kako je emocionalna stabilnost važna za refleks otpuštanja mlijeka. Dakle, ne opterećujte se i nastojte si uvijek osigurati vrijeme za opuštanje. Rani, intenzivni kontakt koji omogućuje dojenje od neprocjenjive je vrijednosti za odnos majke i djeteta te za djetetov tjelesni i emocionalni razvoj.

334 str. Knjiga je na engleskom jeziku. Naše je tijelo na čudesan način opremljeno za dojenje djeteta.Pa ipak često čujemo da netko "nije uspio dojiti".

Ako je neka žena nakon ... Konačno sam jučer bila u gradu pa sam si kupila Sve o dojenju od Hannah Lothrop i jako mi se sviđa knjiga, već sam pročitala više od pola. Mislim da će mi ta knjiga i tekstovi sa portala - koji su btw.

POVEZANE KNJIGE