Želim znati više – Engleski jezik 6

Želim znati više – Engleski jezik 6 - Perković, Silvija | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Perković, Silvija
DIMENZIJA
6,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Želim znati više – Engleski jezik 6.pdf
ISBN
2396372394351

OPIS

Priručnik Želim znati više – Engleski jezik 6 kvalitetan je priručnik koji ima višestruku vrijednost i mogućnost primjene. Zamišljen je kao pomoć učenicima šestog razreda u boljem shvaćanju engleskog jezika, što on nadasve i čini. Također je vrlo koristan materijal za sve nastavnike engleskog jezika. Njegova vrijednost oslikava se u logičnom i preglednom prezentiranju sadržaja, što djeci omogućava lakše svladavanje gradiva, dok nastavnicima može služiti kao dopunski materijal, koji će im pomoći u osmišljavanju izvođenja nastavnih sadržaja.

Priručnik prati nastavno grad… Engleski jezik 6, „Znam za više" - objašnjenja i vežbanja za bolje ocene Namenjeno je učenicima koji žele da savladaju engleski jezik i poboljšaju ocene. Može se koristiti kao dodatna pomoć u toku školske godine, a može poslužiti i za obnavljanje naučenog gradiva u toku letnjeg raspusta. Znam za više - Engleski jezik 6.

Matematika - algebra. Matematika - geometrija.

POVEZANE KNJIGE