Inženjerska grafika – zbirka zadataka iz opisa oblika

Inženjerska grafika – zbirka zadataka iz opisa oblika - Marunić Gordana: Butorac Jelena | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Marunić Gordana: Butorac Jelena
DIMENZIJA
3,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Inženjerska grafika – zbirka zadataka iz opisa oblika.pdf
ISBN
2503529534008

OPIS

Inženjerska grafika – zbirka zadataka iz opisa oblikaKnjiga ima za cilj poduprijeti uspješno savladavanje sadržaja koji predstavljaju osnovu grafičkih kominikacija – opis oblika 3D predmeta, te stoga omogućiti jasnu komunikaciju idejama konstrukcije. Autori su pri izboru teorijskih sažetaka i primjera uvažavali novu industrijsku praksu i razvoj CAD sustava pri inženjerskom konstruiranju, odnosno pri modeliranju i oblikovanju prateće dokumentacije. U zbirci se postupno usvajaju sadržaji potrebni pri mode-liranju 2D crteža i 2D CAD crteža u odnosu na opis oblika predmeta, što osigurava pravilan izbor i oblikovanje crtežne dokumentacije koja prati proces konstruiranja: od skice, prostor-ne predodžbe, do crteža predmeta sa više pogleda i presjeka. Knjiga je namjenjea prvenstveno budućim inženjerima, studentima strojarstva, brodogradnje i elektrotehnike, ali se može općenito koristiti za savladavanje sadržaja koji služe za uspješno grafičko komuniciranje u području tehnike.

2 sata : 4. Zbirka zadataka sa rješenjima | Finansijska tržišta 6 5. Zaokružite netačan odgovor: a) tržišta bikova karakteriše duži period u kojem padaju cijene hartija od vri-jednosti, b) opadajuća tržišta se još nazivaju i „tržišta medvjeda", v) na tržištu bikova je veći broj „optimističnih" od broja „pesimističnih" inves ... Inženjerska grafika - zbirka zadataka iz opisa oblika.

Herold: Računalna i inženjerska grafika (Tehničko crtanje) i Z. Herold, D.

POVEZANE KNJIGE