Muška posla

Muška posla - Deida, David | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Deida, David
DIMENZIJA
5,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Muška posla.pdf
ISBN
6782780644991

OPIS

Nudimo pomoć svakoj ženi koja se ikada zapitala:– Zašto se muškarci svaki put zbune kad mimo njih prođe zgodna žena? – Zašto mnoge muškarce odbijaju agresivne žene? – Zašto većina njih više voli čitati novine nego prisno razgovarati sa ženom? ”Muška posla” će vam objasniti temeljne razlike između žena i muškaraca, te ukazati na razloge zbog kojih muškarci tako postupaju.

Popularno. Ovo su stvari koje rade samo najbolji muževi.

Fried je odani muž, ali i dalje je tipično muško... Ženska posla/muška posla je tribina na temu muških i ženskih emancipacija i ravnopravnosti. Svrha ove tribine je osvrnuti se na trenutno društveno stanje po pitanju rodova i spolova u Hrvatskoj, koja je po Ustavu socijalna država i u kojoj pitanja obrađena temama ove tribine jesu i moraju biti od proklamiranog javnog interesa. Evo nesto za nas di se mozemo pohvalit sta smo kupili novo od alata, sta nam je mehanicar napravio na autu i koliko je to naplatio, koliko su nas kostali majstori, sta smo napravili svojim rukama, koliko smo potrosili za novi rostilj, za novi motor ili stari, gdje spremamao barke i koliko nas kosta farbanje, i t d.

POVEZANE KNJIGE