Slikovni rječnik engleskog jezika za osnovnu školu

Slikovni rječnik engleskog jezika za osnovnu školu Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Slikovni rječnik engleskog jezika za osnovnu školu.pdf
ISBN
9953240591143

OPIS

Idealan rječnik za vaše dijete. Uz pomoć ovog rječnika djeca u osnovnoj školi otkrivaju i uče engleski jezik lagano i uz igru: s djecom Lily i Benom te Muffinom, Benovim malim nestašnim psom. Ovdje ćete vi i vaša djeca pronaći 700 najvažnijih riječi u 22 poglavlja kao što su: “Me, my family and friends”, “At school”, “Hobbies and sports”, “Animals” i “Christmas”. Djeca samostalno izgovaraju svoje prve rečenice: dijalozi, na primjer: “My name is” između Bena i njegovih prijatelja mogu se slušati na audio CDu i direktno ponavljati za njima. Ilustracije primjerene uzrastu pomažu prilikom učenja i čitanja.

godina učenja. Pogledaj proizvod Rijecnik Engleskog jezika za osnovnu školu, Tuzla, 10 KM, Pogledajte i ostalu literaturu na profilu Almir169 Za korištenje OLX.ba potrebno je da uključite JavaScript u Vašem Internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju Internet preglednika. - Nastavni plan i program za osnovnu školu koji se odnosi na predmet Hrvatski jezik objavljen u Narodnim novinama, broj: 102/06, ...

Koristite jednostruke navodnike (') za fraze ... Vrelo ljepote - skraćeno Zehra Hubijar.

POVEZANE KNJIGE