Nablusijev tumač snova

Nablusijev tumač snova - En-Nablusi, Abdulgani | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
En-Nablusi, Abdulgani
DIMENZIJA
10,10 MB
NAZIV DATOTEKE
Nablusijev tumač snova.pdf
ISBN
2432858706534

OPIS

Snoviđenja pružaju čovjeku sliku o njegovom skrivenom unutarnjem svijetu i njegovom pravom psihičkom stanju – oni su slika njegove istinske biti. U isto vrijeme snovi potvrđuju svijet duše, rasprostrte širom ljudskoga tijela, koja prima boŽansko svjetlo i nadahnuća, te razna otkrovenja vezana za sve oblasti vjere i života, na osnovu kojih odgoj i odgajatelji i mogu djelovati na usavršavanju ljudskog morala i ponašanja. Ove riječi predstavljaju jednu uopćenu konstataciju koju je potrebno detaljnije obrazložiti i objasniti. Snovi nisu nešto isprazno i zanemarljivo u ovome našem bitisanju, jer sve što se zbiva podlije/c jednom preciznom odmjeravanju, kako se to razumijeva iz ajeta: Mi sve s mjerom stvaramo. (El-Kamer) Ovaj ajet omogućava nam da ukažemo na znanstvenu mogućnost razumijevanja otkrovenja putem istinitih snoviđenja, kako bi čitalac znao da ovakvi snovi i njihova tumačenja nisu izmišljotina i besmislica, te da nisu nešto o čemu se ne bi moglo govoriti s pozicija nauke, racionalizma, zdrave logike i ispravne analogije.

Kategorije: Hobi, Islam, Knjige za odrasle, Korištene knjige, Priručnici, Tvrdi uvez Oznaka: Abdulgani en-Nablusi. Opis Recenzije (0) Nablusijev tumač snova Snovi nisu nešto isprazno i zanemarljivo u ovome našem bitisanju, jer sve što se zbiva podlije/c jednom preciznom odmjeravanju, kako se to razumijeva iz ajeta: Mi sve s mjerom stvaramo. Tumač snova.

Što više - to ... Tumač snova predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. On je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način.

POVEZANE KNJIGE