Arthur i Minimejci – bojanka Betameche

Arthur i Minimejci – bojanka Betameche - Besson, Luc | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Besson, Luc
DIMENZIJA
9,94 MB
NAZIV DATOTEKE
Arthur i Minimejci – bojanka Betameche.pdf
ISBN
5926241589950

OPIS

Za najmlađe – novo u Algoritmovoj ponudi – bojanke Athur i Minimejci. Zgrabite bojice i neka vas Arthur, Betameche i Selenia odvedu u čarobni, šareni svijet Minimejaca.

Iako kažem da je svaka čakra povezana s jednom bojom to ne znači da ta čakra ima tu boju, nego da određena čakra i određena boja imaju istu vibraciju", objašnjava Maja Vodopija, astrologinja iz Centra Horus u Zagrebu i nastavlja: "Crvena boja odgovara prvoj korijenska čakri ... Najbolji sajt za decu vam nudi najbolje sadrzaje potpuno besplatno! Posetite i sajtove Najbolje Decje Igraonice i Roditelj Info.. Igrice za decake, igrice za devojcice, crtani filmovi, crtani junaci, decje pesmice, price za decu, kod nas cete naci sve. Najbolji sajt za decu vam nudi najbolje sadrzaje potpuno besplatno! Posetite i sajtove Najbolje Decje Igraonice i Roditelj Info..

105,00 kn ... Ovog puta smo vam pripremili bojanke u dve kategorije. Bojanke prilagodjene ukusu devojčica (princeze, konjići, medvedići, sirene itd) i bojanke za dečake (automobili, crtani junaci, super heroji itd..).

POVEZANE KNJIGE