Moraš jednom i pucat, nemoš samo dodavat!

Moraš jednom i pucat, nemoš samo dodavat! - Batinović, Ante | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Batinović, Ante
DIMENZIJA
7,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Moraš jednom i pucat, nemoš samo dodavat!.pdf
ISBN
6531271527317

OPIS

Slaven Bilić otkriva Anti Batinoviću priču o svom životu, nogometu, glazbi, politici i budućim planovima… Premda zamišljena kao biografija Slavena Bilića, knjiga glazbenog kritičara i novinara Ante Batinovića, osim što motri etape iz života i karijere poznatog nogometaša i aktualnog izbornika, ide dalje i izmiče strogim pravilima biografizma. Ona je prije portret mnogolikih svjetonazora Slavena Bilića, nego klasično napisana biografiji. Mjesto autorova i izbornikova susreta najčeće je mistični splitski kafić Sing Sing, sugovornici u opuštenoj atmosferi, u diktafon, pričaju o životu i postojanju uopće, o svakodnevici, o Bilićevim nogometnim i trenerskim fazama, o glazbi i businessu, o politici, djetinjstvu i odrastanju, o sklonostima i planovima… Ono po čemu se, međutim, Batinovićeva knjiga izdvaja iz svega što je dosad napisano, ili će biti napisano o Biliću, zasigurno je kut iz kojeg se tretira njegova građanska i profesionalna osoba. Autoru ne pada na pamet objektivizirati vlastiti predmet, ne pada mu na pamet da se drži faktografije kao pijan plota ili da čačka po Bilićevoj privatnosti. Njega naprosto ne zanimaju iznutrice medijskog žutila. Slaven Bilić u njegovoj je knjizi voljen i dostojan svakog poštovanja. Kad kažemo voljen, važno je znati da pritom mislimo, kako je uostalom i red, na potpuno nekritičku ljubav. Stoga je knjiga Moraš jednom i pucat, nemoš samo dodavat!, knjiga osobitih emocija, intimistički portret vjernog fana i prijatelja. Rekli bismo, upravo onakva kakva priliči nogometnom geniju Slavenu Biliću.

172 str., meki uvez; ISBN 9789532018677; Cijena: 49.00 kn; Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Kao izbornik poznat je po zanimljivim izjavama, te je tako proslavljenog nizozemskog trenera Guusa Hiddinka usporedio s glumicom Angelinom Jolie, u engleskom listu The Sun osvanula njegova izjava da engleska reprezentacija ... Ante Batinović napisao je netipičnu Bilićevu biografiju, pod naslovom: "Moraš jednom i pucat, nemoš samo dodavat!". Kao izbornik poznat je po zanimljivim izjavama, te je tako proslavljenog nizozemskog trenera Guusa Hiddinka usporedio s glumicom Angelinom Jolie, ... Moraš jednom i pucat, nemoš samo dodavat! 50,00 kn Dodaj u košaricu.

POVEZANE KNJIGE