Opatija crvena – njem. TN

Opatija crvena – njem. TN - Grupa Autora | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
8,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Opatija crvena – njem. TN.pdf
ISBN
7746711668535

OPIS

Turistička monografija skladan je mozaik povijesne, kulturne, umjetničke, sakralne i svjetovne baštine, turističkih jedinstvenosti i prirodnih ljepota.

stoljeća, s istoka se i u zapadnu ... Postanite naš partner, kontaktirajte nas! Promovirajte se na TV-u, budite ispred Vaše konkurencije, budite dio CrnoJaje.hr projekta! Model suradnje se temelji na promociji Vašeg proizvoda ili usluge na televiziji, internetu, Facebooku i ostalim društvenim i mobilnim platformama te našoj mailing listi... LIST OPATIJA; E-OBRASCI; KONTAKTI. centrala Grada Opatije tel.

godine počela primjena Opće uredbe o zaštiti podataka - GDPR (Opća uredba o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka 2016/679), Thalassotherapia Opatija uvodi novosti u podizanju nalaza. Opatija je 1889. proglašena prvim morskim lječilištem i kupalištem na Jadranu odlukom Austrijske vlade, a do 1913.

POVEZANE KNJIGE