Istra zelena – njem. TN

Istra zelena – njem. TN - Radišić, Franjo | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Radišić, Franjo
DIMENZIJA
10,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Istra zelena – njem. TN.pdf
ISBN
7201822930190

OPIS

Još jedan koristan vodič kroz Istru upoznaje čitatelje s brojnim prirodnim i kulturnim blagom ovog područja. Geoprometni položaj, povijest istarskog poluotoka, spomenička baština, narodni običaji, turizam, kulinarski specijaliteti ovog kraja – sve su to teme o kojima se čitatelji mogu informirati u ovoj knjizi. Nešto veća pozornost posvećena je urbanim središtima Istarske županije i njihovu okolnom području, pa vodič sadrži korisne informacije o Puli i okolici, Rovinjštini, Poreštini, Bujštini, Buzeštini, Pazinštini te Opatijskoj rivijeri. Kao dodatak, monografija sadrži i kartu Istre.

Opatija (6) Yacht Charter; Pretraga Smještaja. Kategorija * Hotel ili Mjesto Dolazak Odlazak ... Zelena Istra je od članova Skupštine društva Kaštijun d.o.o., Fabrizia Radina i Borisa Miletića, zatražila da se hitno provede analiza uzroka zagađenja tla i voda u okolici Kaštijuna te analize... Uzgoj riba i školjaka: Odluke skupštine i poglavarstva Istarske ţupanije o davanju koncesija na pomorskom dobru za uzgoj riba i školjaka tiskane su u "Sluţbenim novinama Istarske ţupanije" broj: 7/03 , 11/03 13/03 3/04 7/04 14/04 1/05 5/05, 15/05 i 14/07.

Istražite prirodne ljepote zelene Istre, uživajte u brežuljcima, šumama, špiljama i otočićima koji ovaj poluotok čine jedinstvenim. Raznolik i bogat biljni i životinjski svijet, brojne prirodne atrakcije, zaštićeni parkovi prirode, akvariji i zvjezdarnice učinit će vaš boravak u Istri ispunjenim i zanimljivim. Kao što i sam naziv Zelena Istra govori upoznajte Istru koja živi u skladu s prirodom, sve njezine draži i skrivene tajne.

POVEZANE KNJIGE