Kazerma

Kazerma - Barač, Jadranka | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Barač, Jadranka
DIMENZIJA
4,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Kazerma.pdf
ISBN
1075024350264

OPIS

Dvije prijateljice iz djetinjstva dobivaju na čudan način ‘poruke’ o nadolazećem ratu u Gradu, te imaju nelagodan osjećaj kako su prešle granicu imaginarnog, pa odluče nikome o tome govoriti. Faktografski se opisuje ratne događaje u Dubrovniku, kroz poznati dubrovački kolorit; od gospara do oriđinala, unoseći lijepe dubrovačke dijaloge koji se često očituju na semantičkom nivou u promjeni govora o dobroti, blagosti i ljubavi, u događanja koja protuslove i označavaju patnju, bol i smrt, razaranje Grada koji predstavlja nešto što je homogeno, pozitivno, jedinstveno. Uvođenjem negativnosti, označava se također i pojava dvosmislenih situacija, dovodeći fantastično i nadnaravno u stvarni svijet. Knjiga je zahvala svima koji su iskazali hrabrosti, čuvajući Dubrovnik i njegov slobodarski duh. Stoga, ovaj roman možete doživjeti i ako ne dođete u Dubrovnik, drugim riječima, ono što još nudi ova knjiga zahtijeva promišljanje o sebi, o moći oprosta i – nezaborava.

Dubrovačkih ljetnih igara. Kupnjom Mastercard® i Maestro® karticama ostvaruje se 10% popusta.Kupnja u iznosu od preko 500 kn donosi voucher za 30% popusta na suvenire..

Old City is known by historical sights such as the City Walls, Rector's Palace and many more that this UNESCO heritage site offers. After site seeing you can relax at one of the many cafes and restaurants in Old City. Obnova četiri etaže kuće: U sklopu projekta Hrvatski centar koralja Zlarin-otvoren postupak javne nabave za radove uređenja kuća Šare i Kažerma 260 stranica Tvrdi uvez.

POVEZANE KNJIGE