Vodeni vrt – stručnjak za vrt

Vodeni vrt – stručnjak za vrt - Bridgewater, Alan | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bridgewater, Alan
DIMENZIJA
9,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Vodeni vrt – stručnjak za vrt.pdf
ISBN
6314442970474

OPIS

Od mirne kućice uz jezero, vikendice uz more ili formalnog vrta s fontanom, pa sve do planinskog vodopada, krivudave rječice ili šumskog jezera – voda posjeduje neodoljive i čudesne osobine. Ova knjiga maštovito prikazuje različite poticajne mogućnosti, a istodobno vam osigurava i kvalitetne savjete i odgovore na pitanja. Precizan priručnik koji se jednostavno koristi. Stručni savjeti za dizajn i izradu vodenog vrta. Opremljen je praktičnim korak po korak uputama. Sadrži A-Ž popis biljaka za vodene vrtove. Poticajne ideje, uradi sam projekti i rješavanje problema.

Web narudžbe: +385 51 324 010 Email:[email protected] Radno vrijeme (za tel.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Opis - VODENI VRT - Stručnjak za vrt Voda je naše najveće blago. Ne samo da je neophodna za život, već posjeduje i druge mistične osobine koje utječu na duhovno uzdizanje. Za postavljanje vodene dekoracije, ne morate se nužno asocirati samo na jezerce - možete postaviti i tople kupke (drvene montažne bazene), hidromasažne kade ili fontanu.

POVEZANE KNJIGE