Malo je in, veliko je out

Malo je in, veliko je out - Godin, Seth | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Godin, Seth
DIMENZIJA
5,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Malo je in, veliko je out.pdf
ISBN
6936391237889

OPIS

Malo je IN, veliko je OUT i još 195 različitih solo improvizacija bombastičnih govora i izvanrednih poslovnih idejaNakon uspješnica Plava krava i Svi marketinški stručnjaci su lažljivci nova knjiga Setha Godina Malo je in, veliko je out nastavlja poticati ljude da izađu iz kolotečine, prilagode se novim pravilima i priključe se pobjednicima. I u ovoj knjizi on čitatelja izaziva i kaže: Pokušajte pročitati bilo koji od tekstova koji su pred vama a da vam još uvijek bude lagodno zadovoljiti se onim što imate. Ne morate se zadovoljiti postojećim stanjem, ne morate se zadovoljiti time da budete tek dovoljno dobri time da se provlačite, da radite cijelu noć.Želite li znati… – kako vam pretvaranje da ste mali može pomoći da postanete veliki – koji je najvažniji komunikacijski alat u online svijetu – tajnu kako dobiti sjajan posao – zašto ste u slijepoj ulici i što učiniti u vezi s tim … pročitajte ovu knjigu. U knjizi koja će vjerojatno postati slijedeći u nizu bestselera o marketinškim idejama, Godin je sakupio članke sa svog popularnog bloga, kolumne iz časopisa Fast Company i dva eseja o web dizajnu i blogovima koji su se prethodno pojavili kao e-knjige. U svom poznatom stilu Godin potiče ljude da preuzmu kontrolu nad svojim kreativnim životima preuzimajućiodgovornost za teške i odvažne odluke.Publishers WeeklyGodinove vješto prezentirane ideje govore o tome da veličina više nije prednost, da je brza komunikacija učinila da laž još brže bude razotkrivena, da su kupci važniji nego ikada prije te je stoga pokazivanje poštovanja prema njima ključ uspjeha.BooklistJoš jedna pobjednička Godinova knjiga! Čitanje ove knjige je poput ukopčavanja u punjač baterija za poslovnu kreativnost. Provokativno i inspirativno!Fast CompanyGodinoov najveći dar je njegova sposobnost da sagleda širu sliku, da mijenja status quo i da u čitatelju potakne vlastite velike zamisli. Drugim riječima, nećete od stola otići gladni.Chicago TribunePoslovne i marketinške ideje jednog od najvećih inovatora na ovom području. Godin piše s humorom i zaraznom energijom, nudeći mnoštvo zanimljivih priča i ideja koje će vam pomoći da izađete iz kolotečine i probudite vlastitu kreativnost.Kirkus

Opis; Dodatne informacije; Opis. O knjizi: Kao jedan od najutjecajnijih poslovnih mislioca današnjice, Godin pomaže vojsci obožavatelja da ostanu fokusirani, povezani i nezadovoljni uobičajenim stanjem, onim što je obično i dosadno. Malo je in, veliko je out je djelo autora Seth Godin, nakladnika Naklada Ljevak.

Kupuju robu od veletrgovaca u rasutom stanju i prodaju je krajnjem potrošaču u malim serijama. Cijene roba kupljenih u maloprodaji relativno su visoke.

POVEZANE KNJIGE