Razmnožavanje i uzgoj mladica – stručnjak za vrt

Razmnožavanje i uzgoj mladica – stručnjak za vrt - Squire, David | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Squire, David
DIMENZIJA
12,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Razmnožavanje i uzgoj mladica – stručnjak za vrt.pdf
ISBN
5717306455468

OPIS

Uzgoj mladih biljaka sijanjem, uzimanjem reznica ili dijeljenjem postojećih izazov su za svakog vrtlara.Većina metoda za razmnožavanje jednostavne su, a kako bi uspješno obavili posao ustrebat će vam samo neki osnovni alati. Ova knjiga obiluje jednostavnim savjetima koje je lako slijediti i omogućava vam uzgoj velikog broja biljnih vrsta. Priručnik s praktičnim uputama korak po korak uključuje A do Ž preglednik biljaka za uzgoj uključuje savjete i uputstva o sijanju, uzimanju reznica, polaganju i dijeljenju, zračnom zakorjenjivanju i cijepljenju, te postupcima s mladim biljkama.

Zeleni kvadrat. Kornelija Benyovsky Šoštarić ...

Ova knjiga obiluje jednostavnim savjetima koje je lako slijediti i omogućava vam uzgoj velikog broja biljnih vrsta. Vrtlarstvo za početnike - stručnjak za vrt David Squire. Redovna cijena: 69,00 kn: Cijena: 62,00 kn: Dodaj u favorite Dodaj u košaricu Razmnožavanje i uzgoj mladica David Squire.

POVEZANE KNJIGE