Razmnožavanje i uzgoj mladica – stručnjak za vrt

Razmnožavanje i uzgoj mladica – stručnjak za vrt - Squire, David | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Squire, David
DIMENZIJA
5,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Razmnožavanje i uzgoj mladica – stručnjak za vrt.pdf
ISBN
7486872739498

OPIS

Uzgoj mladih biljaka sijanjem, uzimanjem reznica ili dijeljenjem postojećih izazov su za svakog vrtlara.Većina metoda za razmnožavanje jednostavne su, a kako bi uspješno obavili posao ustrebat će vam samo neki osnovni alati. Ova knjiga obiluje jednostavnim savjetima koje je lako slijediti i omogućava vam uzgoj velikog broja biljnih vrsta. Priručnik s praktičnim uputama korak po korak uključuje A do Ž preglednik biljaka za uzgoj uključuje savjete i uputstva o sijanju, uzimanju reznica, polaganju i dijeljenju, zračnom zakorjenjivanju i cijepljenju, te postupcima s mladim biljkama.

Proljetna sadnja je završena, a sada je samo da se brine za Weigel sukladno poljoprivredne prakse pravilima: umjereno zalijevanje tijekom suhe sezone (ako zamulchirovat stranice, potreba za čestim zalijevanje vas ne ugrožavaju), uklanjanje korova kako se pojavljuju i uvijek pazite da ne oštetite korijeni ... Uzgoj mladih biljaka sijanjem, uzimanjem reznica ili dijeljenjem postojećih izazov su za svakog vrtlara. Većina metoda za razmnožavanje jednostavne su, a kako bi uspješno obavili posao ustrebat će vam samo neki osnovni alati.

U tom slučaju, uklonite sve grane, ostavljajući male reznice 15-20 cm u visinu. Vrt ruža: njega i uzgoj u otvorenom tlu .

POVEZANE KNJIGE