Ilustrirana biblija za mlade bijela

Ilustrirana biblija za mlade bijela Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Ilustrirana biblija za mlade bijela.pdf
ISBN
8122017249266

OPIS

Ilustrirana Biblija za mlade sadrži odabrane biblijske tekstove u njihovu izvornom obliku, popraćene bogatim i privlačnim ilustracijama koje pomažu lakšem razumijevanju te boljem pamćenju biblijskog teksta. Mladima se tako na suvremen način približava Sveto pismo, počevši od Knjige Postanka do Otkrivenja te im se omogućavaju jasne spoznaje o Božjem stvaranju svijeta, njegovu djelovanju u ljudskoj povijesti i upravljanju njome. Osim toga, ova knjiga sadrži i mnoštvo pripovijesti o ključnim biblijskim likovima, izvješća o Isusovu životu te o napredovanju i širenju kršćanske vjere, posljednjim vremenima i događajima vezanim uz njih. Knjiga je dostupna u dvije verzije kvalitetnog tvrdog uveza u boji.

Mladima se tako na suvremen način približava Sveto pismo, počevši od Knjige Postanka do Otkrivenja te im se omogućavaju jasne spoznaje o Božjem stvaranju svijeta, njegovu ... Ilustrirana Biblija mladih je sveta knjiga kršćana. Riječ »Biblija« uzeta je iz grčkog jezika a znači »knjige«, jer se Biblija sastoji od mnogo različitih..

Kršćani Bibliju proučavaju kao svoju normativnu, za život smjerodavnu knjigu u kojoj oni nalaze poruku -- riječ Božju. Ilustrovana Biblija za mlade "Sveti arhijerejski sinod SPC" 1973. tvrdi povez, dobro očuvana ilustrovana, ćirilica, 520 str.

POVEZANE KNJIGE