Bolesti biljaka i štetočine – stručnjak za vrt

Bolesti biljaka i štetočine – stručnjak za vrt - Squire, David | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Squire, David
DIMENZIJA
7,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Bolesti biljaka i štetočine – stručnjak za vrt.pdf
ISBN
3545862313604

OPIS

Ako ostanu nezamijećeni, bolesti i štetočine u vašem vrtu mogu stvoriti poprilično problema, a pogotovo tamo gdje rastu slične biljne vrste. Ova bogato ilustrirana knjiga koja se jednostavno koristi pomoći će vam da prepoznate bolesti i štetočine te vam dati savjet koje je zaštitne mjere potrebno poduzeti i to s naglaskom na nekemijske metode. Stručni savjeti o bolestima biljaka i štetočinama. Knjiga je prepuna praktičnih informacija o problemima koji se mogu pojaviti kod različitih grupa biljaka – od povrća do vrtnog cvijeća, orhideja i vodenih biljaka. Sadrži i pregled korisnih insekata i drugih životinjskih vrsta.

stručnjak za vrt David Squire. Redovna cijena: 69,00 kn: Cijena: 62,00 kn: Dodaj u favorite Dodaj u košaricu Penjačice- stručnjak ... Stručnjak za vrt Ako ostanu nezamijećeni, bolesti i štetočine u vašem vrtu mogu stvoriti poprilično problema, a pogotovo tamo gdje rastu slične biljne vrste.

Što više vrsta ima, rjeđe se pojavljuju bolesti i štetočine. To su homogeni usjevi koji uzrokuju da se infekcije, koje imaju izvrsne uvjete za rast, brzo šire.

POVEZANE KNJIGE