Zima

Zima - Knausgard, Karl Ove | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Knausgard, Karl Ove
DIMENZIJA
11,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Zima.pdf
ISBN
5864645673276

OPIS

Knjiga eseja Zima drugi je dio kvadrilogije Enciklopedija godišnjih doba (Arstid encyklopedien) koju je Knausgard objavio 2015. godine dok je iščekivao rođenje svoje četvrte kćeri. Zbirka je to pisama, meditacija o davno viđenim predmetima, bićima i događajima koje autor ispunjava novim sadržajem i emocijama, bilo da piše o sovi, cijevi, božićnim darovima, plišanim životinjama, spolnoj želji, atomima… Ukratko, sve ima svoju čudesnu dimenziju koju smo u svakodnevici odavno zaboravili. „Malo je gdje to neživo u zimi predstavljeno s većom neugodnošću kao u Danteovoj Božanstvenoj komediji, u kojoj je dno pakla opisano kao golema zaleđena voda iz koje mrtvima izviruju samo zaleđene glave. Ne mogu se pomicati, čak su im i suze u očima nepokretne, zaleđene.“

cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Zima dolazi.

Životinje zimi: ptice selice - rode, ... Piosenka z podręcznika do muzyki "Lekcja muzyki 4" Posłuchaj, jak chcesz to spróbuj zaśpiewać. Zamiast pisać wulgaryzmy (które są sukcesywnie usuwane) opisz ... Zima brings Russian cuisine to Soho, serving traditional Russian dishes with a modern twist.

POVEZANE KNJIGE