Tričave izabrane pjesme

Tričave izabrane pjesme - Kanižaj, Pajo | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kanižaj, Pajo
DIMENZIJA
12,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Tričave izabrane pjesme.pdf
ISBN
9878211351287

OPIS

Duhovita i iskričava poezija za djecu i mladež Paje Kanižaja prepoznatljiva je sastavnica njegova opusa (piše i prozu, a i za odrasle) koji uvijek iznova oduševljava čitatelja. Njegova sklonost igri, ponajviše igri jezikom, urodila je vrsnim ciklusima pjesama Gledaš – čitaš, Pjesmice, Pjevaš – čitaš, Što sve stane u televizor, Zez, Životinjski zemljopis, Samouka priroda, 3čave pjesme, Pjesmići, Crno-bijela ljubav u kolor,. Hrvatska domovina, Stari mladić, Za kraj – kaj, Kajiku, u kojima podjednako uživaju i odrasli i djeca. Metodički obrađena lektira.

Stihovi su šecterac,sedmerac,šesterac. Pjesme su napisane riječima koje su razumljive i najmanjoj djeci,a svojim sadržajem sviđaju se mladima i starima. U pjesmama ima puno riječi koje se rimuju i rečenica koje se ponavljaju i to kad pisac želi nešto posebno istaknuti.

Pajo Kanižaj. Pajo Kanižaj: 3ČAVE PJESME - metodički obrađena lektira, tvrdi uvez.

POVEZANE KNJIGE