Pepeljuga – priča sa slagalicama i zvukovima

Pepeljuga – priča sa slagalicama i zvukovima - Grupa Autora | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
5,94 MB
NAZIV DATOTEKE
Pepeljuga – priča sa slagalicama i zvukovima.pdf
ISBN
4059983159650

OPIS

U svakoj slikovnici pronađite 6 slagalica od 12 dijelova • zabavne zvukove Interaktivne knjige priča za čitanje, igru i slušanje osvojit će najmlađe svojim ilustracijama, slagalicama i zvučnim efektima, te im pružiti sate i sate zabave. Živjela jednom imućna djevojka koju je zločesta maćeha pretvorila u služavku. Jednoga dana dobra vila pretvori njezinu iznošenu odjeću u otmjenu haljinu kako bi mogla poći na ples koji je priredio kraljević. No, ova čarolija će potrajati samo do ponoći… Želiš li čuti kako sa zvonika otkucava ponoć? Pritisni tipku i otkrit ćeš!

u 23:07 Do isteka još oglas istekao U svakoj slikovnici pronađite 6 slagalica od 12 dijelova • zabavne zvukove Interaktivne knjige priča za čitanje, igru i slušanje osvojit će najmlađe svojim ilustracijama, slagalicama i zvučnim efe... Prepričana lektira: Pepeljuga - braća Grim Pisac: Jakob i Wilhelm Grim Vrsta dela: Bajka Tema: Pepeljuga i njen težak život sa zlom maćehom i njenim ćerkama Mesto radnje: Kuća, kraljev dvor Vreme radnje: Nekad davno Kratak sadržaj Nekad davno Pepeljuga je srećno živela sa ocem i majkom, ali je Ružno pače - priča sa slagalicama i zvukovima ... Pepeljuga - priča sa slagalicama i zvukovima 135.00 kn 110.00 kn.

U ovoj knjizi bajki sa slagalicama naći ćete najlepše klasične bajke čiji su junaci princeze, prinčevi i čarobnjaci i jnihove avanture i dogodovštine. Propraćene sa lepim ilustracijama u boji a svaka priča ima slagalicu, a ispod se nalazi velika ilustracija u boji. U ovoj knjizi ćete naći najlepše klasične bajke čije su junakinje princeze.

POVEZANE KNJIGE