Mala sirena – priča sa slagalicama i zvukovima

Mala sirena – priča sa slagalicama i zvukovima PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Mala sirena – priča sa slagalicama i zvukovima.pdf
ISBN
1017456028637

OPIS

U svakoj slikovnici pronađite 6 slagalica od 12 dijelova • zabavne zvukove Interaktivne knjige priča za čitanje, igru i slušanje osvojit će najmlađe svojim ilustracijama, slagalicama i zvučnim efektima, te im pružiti sate i sate zabave. Bila jednom jedna mala sirena koja je spasila lijepog kraljevića od utapanja kad je pao u more usred olujna nevremena… Želiš li čuti kako je grmjelo? Pritisni tipku i otkrit ćeš!

Put sazrevanja nije baš lak prođeš kroz svetlo, upoznaš mrak! Stare drugare sa uma smetneš nove ljude u svetu sretneš. Ljubav se desi i sve se menja al ` TI SI KLJUČ svakog rešen... Poštujemo Vašu privatnost.

Slikovnica je to iz serije »Priče sa slagalicama i zvukovima«u kojoj ima još i Mala sirena, Pepeljuga i Ružno pače. Sadrži 6 slagalica s dvanaest dijelova koje razvijaju spretnost prstića malih čitatelja i zabavne zvukove koji se čuju na pritisak ... Pepeljuga - priča sa slagalicama i zvukovima količina Dodaj u košaricu ISBN: 9789532017168 Izdavač: V.B.Z.

POVEZANE KNJIGE