Sestre

Sestre - Steel, Danielle | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Steel, Danielle
DIMENZIJA
12,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Sestre.pdf
ISBN
6873351051978

OPIS

Dvadesetjednogodišnja Candy – a to je ime dovoljno da svi znaju o kome se radi – živi između Pariza, Tokija i New Yorka i uživa glas jedne od najpoznatijih svjetskih manekenki… Njezina dvadesetdevetogodišnja sestra Tammy radi kao producentica trenutno najuspješnije televizijske serije, a Los Angeles i holivudske brežuljke doživljava kao svoj dom… U New Yorku živi najstarija sestra, Sabrina, ambiciozna odvjetnica kojoj su trideset i četiri godine, dok je dvadesetšestogodišnja Annie, slikarica sa stanom u Firenci, strastveno zaljubljena u svoju umjetnost…Jednog četvrtog srpnja, sestre se okupljaju u roditeljskoj kući u Connecticutu kao što to običavaju svake godine. Ali, prije nego što prođu blagdani, jedan će događaj zauvijek promijeniti njihove živote. Zahvaljujući nepogrešivom uvidu u ljudsku dušu i suosjećajnosti Danielle Steel iznijela je snažnu priču o četiri sestre koje vole i smiju se, koje se bore i pobjeđuju… i koje su međusobno povezane čvrstim nitima istoga tkanja. Miješajući na savršen način humor i dirljivost, ona nam šalje uvjerljivu poruku o krhkosti i čudesnosti života. Danielle Steel jedna je od najpoznatijih svjetskih spisateljica, sa više od 560 milijuna prodanih primjeraka knjiga u cijelom svijetu.

Tako su napisale jedinstvenu knjigu u svijetu koja pomaže djeci bolje razumjeti vlastiti svijet, ali i sve nove oblike AI-a s kojima će se tek susresti Obje sestre rado rone, plešu, a Šima je zaljubljena u vožnju motociklom. O njihovu životu s protezama prilog je snimila i kanadska televizija.

No, o neprijatelju se sada puno više zna nego prije godinu dana. Klinički liječnik Saziwe Mbekeli objašnjava da su u tijeku pripreme za mogući novi val zaraze i ponovno povećanje broja oboljelih. Sjedinjeni s Njim djelovanjem Duha Svetoga, pozvani smo biti milosrdni poput Oca i ljubiti, na poseban način, svoju slabu, nemoćnu i trpeću braću i sestre - navodi Papa.

POVEZANE KNJIGE