Mali priručnik za igre u kući

Mali priručnik za igre u kući - Betazzi, Maria Chiara | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Betazzi, Maria Chiara
DIMENZIJA
6,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Mali priručnik za igre u kući.pdf
ISBN
8900353103102

OPIS

Tko kaže da je u kući dosadno? Priručnik za igre u kući pomoći će vam izmisliti nove igre kakobi se zabavili sami ili s prijateljima. Nudi vam savjete kako da naučite slagati origami, kako ćete izraditi glazbene instrumente, kako pripremiti super proslavu ili će vam olakšati savladati trikove s kartama. Naučit ćete mnoge zanimljive igre. Želimo vam dobar provod!

MARC zapis - ID: 67315 ... Priručnik za igre u kući pomoći će vam izmisliti nove igre kako bi se zabavili sami ili s prijateljima. Nudi vam savjete kako da naučite slagati origami, kako ćete izraditi glazbene instrumente, kako pripremiti super proslavu... Kupite knjigu Mali priručnik za igre u kući autora: .

igre u kući (876) Priručnik za (877) Zbogom, rodo! Karijera u 24 Za zabavu u kući: Društvene igre koje vole mali, ali i veliki Kako mališanima ne bi bilo dosadno, pokažite im igre koje ste vi igrali kad ste bili u njihovim godinama. Mali priručnik za igre u kući - Priručnici,Maria Chiara Bettazzi ,Ilustracije: Elisa Modugno. Tvrdi uvez.

POVEZANE KNJIGE