Čokolada – slatki i ukusni recepti

Čokolada – slatki i ukusni recepti - Farrow, Joanna | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Farrow, Joanna
DIMENZIJA
3,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Čokolada – slatki i ukusni recepti.pdf
ISBN
6539842215775

OPIS

Otkrijte čokoladni raj s 80 recepata za dekadentne pudinge, deserte i još mnogo toga. Čokolada je jedna od najomiljenijih namirnica, bez obzira jedemo li je samu, nalazi li se u pudinzima, kremama, kolačima ili umacima. Uživamo u njezinim oblicima i kombinacijama u kojima je možemo pronaći. Ova će knjiga potaknuti na eksperimentiranje nudeći osnovne recepte za čokoladne umake, sirupe i glazure, zatim nekoliko recepata s čokoladom u slanim jelima, pa neke recepte za poznate kolače i deserte na malo drugačiji način, u kombinacijama s voćem ili likerima te na kraju recepte za male slasne čokoladne kolačiće i čokoladne napitke. U knjizi se nalazi 80 recepata za potpuno prepuštanje i uživanje u toj slasnoj namirnici, a postpuci pripreme objašnjeni su korak po korak. Poklonici čokolade obožavat će raskošne recepte za Sočan i ljepljiv čokoladni kolač i Baby čokoladne pudinge, kao i laganije varijante kao što su Pečene šljive s umakom od đumbira i Paprena panna cotta s umakom od jagoda. Postupci pripreme kolača, objašnjeni korak po korak, jamče profesionalne rezultate. Uključen je i izbor recepata za osnovne vrste umaka, glazura i tijesta koji se mogu kombinirati pri izradi mnogih kolača i svaki desert učiniti slasnim.

Recepti sa 2 ili 3 sastojka. Pita sa bananama.

Da li doista postoje? Ispada, da! Suprotno teoriji da nema koristi od šećera i njegovih derivata! U praksi, život bez slatkog uopće nije lak. Prema nutricionistima, jedan od relativno zdravih slatkiša je bijeli sljez. Slatki kolači - veliki desert koji mnogi čine za čaj za prijatelje ili obiteljske večeri.

POVEZANE KNJIGE