Ilustrirani priručnik za domaćinstvo

Ilustrirani priručnik za domaćinstvo - Marušić, Leonardo (ur.) | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Marušić, Leonardo (ur.)
DIMENZIJA
12,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Ilustrirani priručnik za domaćinstvo.pdf
ISBN
2797080796558

OPIS

Praktični, korak-po-korak savjeti i prijedlozi za održavanje domaćinstvaVođenje kućanstva je vrlo složen proces: od donošenja pravih odluka o uređenju preko kuhanja brzih i izvrsnih jela do kreativnog aranžiranja cvijeća i njege kućnih biljaka, presudno je znati što treba činiti da bi se uštedjelo vrijeme i novac, uhodano održavati dom koji izvrsno izgleda. U ovom nezaobilaznom priručniku, postoje brojne korisne ideje koje će vam upravo u tome pomoći. Poglavlje Osnovni kućni poslovi nudi vam, korak-po-korak, najbolje načine kako oličiti zidove i drvenariju, postaviti zidne tapete, postaviti zidne i podne pločice, ostale podne obloge te kako dodati posebne detalje u prostoriju, od polica do ukrasnih stropnih vijenaca i podnih letava.

Vođenje kućanstva je vrlo složen proces: od donošenja pravih odluka o uređenju preko kuhanja brzih i izvrsnih jela do kreativnog aranžiranja cvijeća i njege kućnih biljaka, presudno je znati što treba činiti da bi se uštedjelo vrijeme i novac, uhodano održavati dom koji izvrsno izgleda. Sudbina, sloboda i duša - meki uvez Godina izdanja: 2021. Uvez: meki Format:...

Područje: Ostali obiteljski priručnici Uvez: Tvrdi uvez SKU: VBZ-988653 Kategorija: Ostali obiteljski priručnici Jezik: Hrvatski Biblioteka: Leo commerce d.o.o. Godina izdanja: 2007 Format: 23,5*30,5 Broj stranica: 256 Ilustrirani priručnik za domaćinstvo : praktični, korak-po-korak savjeti i prijedlozi za održavanje domaćinstva / [dizajner Bill Mason ; prevela Rajna Maršanić-Jovanović]. Ilustrirani priručnik za domaćinstvo : praktični, korak-po-korak savjeti i prijedlozi za održavanje domaćinstva / prevela Rajna Maršanić-Jovanović ; uredio Leonardo Marušić]. Naslovna strana > Priručnici > Priručnici o kuharstvu i hrani > Ilustrirani priručnik za domaćinstvo.

POVEZANE KNJIGE