Na mjesečini

Na mjesečini - Quick, Amanda | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Quick, Amanda
DIMENZIJA
12,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Na mjesečini.pdf
ISBN
5456441298668

OPIS

Dok istražuje sumnjivu smrt, privatni istražitelj Ambrose Wells nađe se na području dvorca Aldwick – usred potpuna kaosa. Stari dvorac guta vatra – a lijepa žena i četiri mlade djevojke bježe na konjima. Ispostavi se da odlučna gospođica Concordia Glade i četiri njezine učenice bježe od zloglasna londonskog gospodara zločina koji ni pred čim neće prezati kako bi ih uništio. Njihova jedina nada je Ambrose, samotnjak koji čuva obilje vlastitih tajni, kao i žudnju spram nekonvencionalne učiteljice. l dok Ambrose i Concordia sve riskiraju kako bi razotkrili zločinački um, moraju se boriti i protiv uzavrele strasti koja ugrožava njihovu teško stečenu neovisnost…

prodire japanska carska vojska. Britanci se užurbano povlače iz Rangoona, no nitko se ne brine o sudbini šezdeset dvoje siročadi miješane krvi iz škole Biskupa Strachana. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Slonovi na mjesečini autora Sweeney, John.

Corina Bomann. Priča o vlasnici malene trgovine antikviteta u Berlinu Lili koja jednog dana nalazi vredan stari predmet koji će joj u potpunosti promeniti život.

POVEZANE KNJIGE