Veliki datumi XX. stoljeća

Veliki datumi XX. stoljeća - Carbonell, Charles-Olivier | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Carbonell, Charles-Olivier
DIMENZIJA
4,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Veliki datumi XX. stoljeća.pdf
ISBN
5613791336119

OPIS

Stara latinska izreka kaže: Povijest je učiteljica života. Ali, koliko se ona može primijeniti na očito ambivalentno razdoblje ljudske povijesti. XX. stoljeće je Stoljeće u kojem je ljudska noga kročila na Mjesec i u kojem je ljudski um do neslućenih granica razvio mnoga tcbnička pomagala, znanost i tehnologiju, ali i stoljeće kojeg je također obilježila pojava neslućenih mogućnosti razaranja svega onoga što je mnogim naporima stvoreno. Stoljeće mnogostruko uvećane udobnosti i blagostanja, ali i stoljeće dotada nezamislivih totalitarizama. Stoljeće čije nas nedoumice i dostignuća još uvijek prate i sada, u XXI. stoljeću.

Stara latinska izreka kaže: "Povijest je učiteljica života." Ali, koliko se ona može primijeniti na očito ambivalentno razdoblje ljudske povijesti. ... Veliki datumi XX.

Cijena 30kn. Kupac plaća poštarinu. Veliki datumi XX.

POVEZANE KNJIGE