Hladnoća

Hladnoća - Macdonald, Ross | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Macdonald, Ross
DIMENZIJA
11,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Hladnoća.pdf
ISBN
9013581511741

OPIS

Alex i Dolly Kincaid su naizgled sretan mladi par koji je upravo uplovio u bračnu luku i pred kojim je medeni mjesec. No, već sutradan nakon vjenčanja i nakon iznenadnog susreta s postarijim muškarcem u hotelu u kojem su odsjeli, prestrašena Dolly ostavlja Alexa. Nestaje bez riječi objašnjenja…i bez traga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa SLJEDEĆIH nekoliko dana, a moguće i cijeli sljedeći tjedan, temperatura će biti prava zimska. Najjači val hladnoće očekuje se ovog vikenda, kada se očekuju minusi.

Kao što smo prethodno objasnili, hladnoća nogu može biti samo jedan od simptoma nekih bolesti, a čekanje ili odgađanje posjeta liječnika ponekad može biti kobno. Prevencija Snježne oluje i hladnoća u Njemačkoj, Nizozemskoj i Belgiji prouzročile su kaos u prometu i paralizirale dijelove tih zemalja.

POVEZANE KNJIGE