Dan za danom

Dan za danom - Mora, Terezia | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mora, Terezia
DIMENZIJA
5,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Dan za danom.pdf
ISBN
2834960881265

OPIS

Roman Dan za danom jedan je od najvažnijih književnih događaja posljednjih godina u Njemačkoj. Ovaj složeni, stilski briljantno napisan roman govori o mladiću Abelu Nemi, genijalcu s iznimnim darom za jezike i duboko sakrivenim emocijama, koji se sve više udaljava od realnosti života. Dan za danom je roman o čovjeku bez domovine koji se nađe u Njemačkoj sam bez igdje ikoga, jer se u svoju neimenovanu ali prepoznatljivu zemlju na Balkanu ne smije vratiti. Tamo bjesni rat, a on je tek tamo, kao potpuno drukčiji, osobito nepoželjan. Abel Nema je jedinstven, on je izvan sistema, bez nade da će biti shvaćen i voljen čak i kada je uronjen među sebi slične – jazz glazbenike, cigansku djecu, studente imigrante i druge od društva odbačene i zanemarene. Terézia Mora svojim junakom ispisuje veliku posvetu posebnosti i pravu na razliku, a Dan za danom bez sumnje je istinska književna senzacija.

Neka vrijeme bude sada, a mjesto ovdje. Opišimo oboje kako slijedi.

Your Recent Searches . EUdict (European dictionary) is a collection of online dictionaries for the languages spoken mostly in Europe.

POVEZANE KNJIGE