Hrvatski za turiste češki

Hrvatski za turiste češki - Smiljana Tomljanović | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Smiljana Tomljanović
DIMENZIJA
8,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatski za turiste češki.pdf
ISBN
1983929654596

OPIS

Planovi 11 gradova Hrvatske, dvosmjerni rječnik, općenite fraze, putovanja, smještaj, novac i opće usluge, hrana i piće, kupovina i usluge, zdravlje, kultura i zabava, rekreacija, sport, plaža, poslovna putovanja, sajmovi, pregovori.

Postoje i tečajevi za engleske turiste koji žele naučiti češki jezik. Češka abeceda.

Tripunu; Vladika Stipić: Stepinac je bio svjestan da su grkokatolici dragocjeni dio Katoličke crkve; to je poticaj da mi u današnje vrijeme jedni drugima budemo na pomoć razmjena turista prijevod u rječniku hrvatski - češki u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Tako od danas svi strani državljani koji namjeravaju ući u Hrvatsku, kao i hrvatski državljani koji nemaju prebivalište ili boravište u Hrvatskoj, odgovore na sva pitanja vezana za ulazak u Republiku Hrvatsku mogu saznati na jednom mjestu, ističu iz MUP-a, koji je objavio odgovore na desetak pitanja o ulasku u Hrvatsku, od toga treba li ... 'Hrvatska trenutno ima 216 zaraženih od kojih je samo devet pacijenata u kritičnom stanju.

POVEZANE KNJIGE