Zašto muškarci zaspu nakon seksa?

Zašto muškarci zaspu nakon seksa? - Goldberg, B. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Goldberg, B.
DIMENZIJA
5,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Zašto muškarci zaspu nakon seksa?.pdf
ISBN
1399178182745

OPIS

Zašto muškarci zaspu nakon seksa? – Još pitanja koja biste pitali liječnika tek nakon trećeg viskijaLIJEČNIK JE OPET S VAMA!Je li mega-bestseler Zašto muškarci imaju bradavice? zadovoljio vašu znatiželju o čudnim, nastranim, gadljivim, mučnim, pohotljivim ili jednostavno krajnje neugodnim pitanjima? Nije, kažete? Pa, izvrsno, jer su vaš liječnik i njegov živahni prijatelj opet s vama! Leyner, poznati satiričar te dr. med. Billy Goldberg ovog su se puta uhvatili ukoštac sa sukobom spolova, gorućim pitanjima koja će vas naučiti svemu što trebate znati.Puna dosjetljivih i duhovitih odgovora na gomilu pitanja, vođena krilaticom Tko pita, ne skita“, knjiga Zašto muškarci zaspu nakon seksa? istodobno je zabavna i poučna. Pravi je izbor za sve koji se tek nakon nekoliko čašica usude pitati… Zašto žene žive dulje od muškaraca, a zašto su muškarci bolji matematičari? Liječi li piškenje pod tušem atletsko stopalo i zašto žene piške češće od muškaraca? Je li moguće dojiti s umecima u grudima i zbog čega dlake urastaju? Kako aspirin zna gdje nas boli i ima li lijeka teškom PMS-u? Kako to da stariji ljudi prde više od mladih i zašto noge smrde? Imaju li žene vlažne snove? Kako djeluju preparati za samotamnjenje te može li se zaista od dezodoransa dobiti rak? Začne li se više djece za puna mjeseca i daju li zaista ljetne trudnoće više blizanaca? Postoje li homoseksualne životinje, zašto svjetlo privlači kukce i zašto psi mašu repom? Je li točno da nas u snu nitko ne može ubiti? Je li opasno nogometnu loptu dočekati glavom ili voditi ljubav noć prije utakmice? Je li točno da tijekom blagdana ima više samoubojstava? … te pitanje od najveće važnosti: Je li zeleni čaj zaista koristan?Opsežnija, duhovitija i bolja no ikada, knjiga Zašto muškarci zaspu nakon seksa? dokazuje da su, kod većine stvari pa tako i kod bitke spolova, jasni odgovori na postavljena pitanja jedini siguran, učinkovit i bezbolan lijek. Ova knjiga pravi je izbor za sve koji žele proniknuti u najskrivenije tajne anatomije, medicine, seksa, nutricionizma, minerala i životinjskog svijeta. Također donosi i rješenje za problem s kojim se ne morate pomiriti – problem erektilne disfunkcije!

To je zato što ne shvaćaju da muško tijelo ne funkcionira na isti način kao i njihovo. I dok bi žene htjele nježnost i maženje nakon seksa, muškarcima seks ponekad služi samo kako bi lakše zaspali. Opsežnija, duhovitija i bolja no ikada, knjiga Zašto muškarci zaspu nakon seksa? dokazuje da su, kod većine stvari pa tako i kod bitke spolova, jasni odgovori na postavljena pitanja jedini siguran, učinkovit i bezbolan lijek.

0 0 . Okrenu se i zaspu jer im je cilj bio sex a ne maženje nakon, oni papci koji to ipak čine, rade to da bi udovoljili partnerici i pokazali da su ko fol drukčiji. Pomoć protiv nesanice Žene se čude zašto se mnogi muškarci nakon seksa samo prevrnu i zaspu.

POVEZANE KNJIGE